סירופ סמבוק בייתי לחיזוק מערכת החיסון

משקה ויטמינים מאוכמניות שחורות

מתכון

חומרים:

4 כוסות מים

2 כוסות פירות סמבוק מיובשים

2  כפיות ג'ינגר יבש

1  מקל קינמון

כ- 1.5 כוסות דבש

אופן ההכנה:

מכניסים את כל הרכיבים פרט לדבש לסיר, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל כ-30 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש ומסננים דרך חיתול בד.

מוסיפים את הדבש. לאחר שהסירופ מצטנן, יש להכניסו לצנצנת נקייה.

ניתן לשמור במקרר כ- 3-4 חודשים.

מינון נטילה: 1-2 כפיות, 2-3 פעמים ביום. בהתאם לגיל.

עוד פרסומים

חלב צמחי תוצרת בית

תחליף חלב צמחי בייתי מתאים במיוחד לאנשים המבקשים להימנע ממוצרי חלב או לאנשים הרגישים למוצרי חלב. הוא קל יותר לעיכול ומכיל מגוון רחב של חומרים מזינים.

להמשך קריאה >