פסטו ירוקים רענן של מיכל אברמוב גדז'

חולטים במים רותחים (לכמה שניות) צרור פטרוזליה שלם פלוס צרור כוסברה שלם

מעבירים למי קרח

סוחטים היטב ושמים בבלנדר.

מוסיפים:

2-3 שיני שום

3 כפות צנוברים

חצי כפית עד כפית מלח שטוחה

חצי עד שני שליש כוס נוזלים (מחולקת לחצי שמן חצי מים)

מבלנדרים קלות עד המרקם הרצוי.

מוסיפים שמן/מים לפי הצורך תוך כדי בלינדור.

בתיאבון!

עוד פרסומים

חלב צמחי תוצרת בית

תחליף חלב צמחי בייתי מתאים במיוחד לאנשים המבקשים להימנע ממוצרי חלב או לאנשים הרגישים למוצרי חלב. הוא קל יותר לעיכול ומכיל מגוון רחב של חומרים מזינים.

להמשך קריאה >