סירופ סמבוק בייתי לחיזוק מערכת החיסון

משקה ויטמינים מאוכמניות שחורות

מתכון

חומרים:

4 כוסות מים

2 כוסות פירות סמבוק מיובשים

2  כפיות ג'ינגר יבש

1  מקל קינמון

כ- 1.5 כוסות דבש

אופן ההכנה:

מכניסים את כל הרכיבים פרט לדבש לסיר, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל כ-30 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש ומסננים דרך חיתול בד.

מוסיפים את הדבש. לאחר שהסירופ מצטנן, יש להכניסו לצנצנת נקייה.

ניתן לשמור במקרר כ- 3-4 חודשים.

מינון נטילה: 1-2 כפיות, 2-3 פעמים ביום. בהתאם לגיל.

עוד פרסומים